Appartement Sonsbeeksingel 95-1, Arnhem

  • 40 m²
  • Centraal gelegen
€ 900,- p.m.

Per 1 december beschikbaar! Particulier appartement aan de Sonsbeeksingel, gelegen aan de rand van het centrum van Arnhem dichtbij het station Arnhem Centraal/Velperpoort en het Sonsbeekpark.

Indeling

Dit 2-kamer appartement (40 m2), met eigen voordeur, heeft een ruime woonkamer met veel lichtinval door de grote raampartijen aan de voorzijde, open keuken, slaapkamer. Een badkamer met douche en wastafel met apart toilet. De open keuken is voorzien van een elektrische 4-pits kookplaat met recirculatie afzuigkap en opstelling voor een wasmachine. Het appartement is gestoffeerd, dit wil zeggen; geschilderd, nieuwe laminaat vloer en lampen. Het appartement beschikt niet over externe bergruimte.

Het appartement is recent gerenoveerd, heeft energielabel A en is duurzaam.

Huurvoorwaarden

– Gelegen aan de rand het centrum van Arnhem;
– Huurprijs € 900,- per maand;
– Servicekosten € 153,60 per maand;
– Voorschot elektra € 100,- per maand;
– Totale huurprijs € 1.153,60 per maand;
– Waarborgsom € 1500,-;
– Niet geschikt voor bewoning met kinderen;
– Geen huisdieren toegestaan;
– Ingangsdatum 1 december 2022;
– Verhuur geschiedt uitsluitend op basis van gunning door verhuurder.

We sluiten een huurovereenkomst af voor minimaal 12 maanden hierna wordt het contract stilzwijgend omgezet in een contract voor onbepaalde tijd. Eenmalig worden € 121,00 (inclusief BTW) in rekening gebracht. Dit zijn kosten voor o.a. naamplaatje (bij appartementengebouwen), bezichtigingen, fysieke incheck woning, informatievoorziening en tekenen van de huurovereenkomst.

Bijzonderheden

Het appartement beschikt over eigen meters voor water en elektra. Het appartement is voorzien van twee airco units, deze beschikt over een koel en verwarmfunctie. Het appartement is volledig van het gas af! De kosten van tv en internet zitten in de servicekosten. Je hoeft dus alleen nog een contract af te sluiten voor het water.

Heb je interesse in dit appartement? Wacht dan niet te lang en vraag een bezichtiging aan! We vragen je te reageren op de advertentie per mail of contactformulier, je ontvangt dan meer informatie om in aanmerking te komen.

Contact opnemen

 

Kenmerken

  • Per 1 december beschikbaar
  • Huurprijs € 1.153,60 ,- inclusief
  • Borg € 1.500,-

Bijzonderheden

  • Dichtbij centrum
  • Parkeergelegenheid via gemeente
  • Huisdieren niet toegestaan