Appartement Hamerdenstraat 10, Arnhem

  • 42 m²
  • Presihkhaaf
  • HAN nabij
€ 820,- p.m.

Per 1 november beschikbaar. Particulier appartement aan de Hamerdenstraat 10 met op korte afstand het winkelcentrum, park Presikhaaf en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN).  Diverse uitvalswegen en op 10 minuten fietsafstand van het gezellig Arnhemse centrum en alle overige voorzieningen zijn nabij.

Indeling

Dit 2-kamer appartement (42 m2) met eigen tuin, een ruime woonkamer met veel lichtinval, open keuken en aparte slaapkamer. Een badkamer met douche en wastafel met hangend toilet. De open keuken is voorzien van een elektrische 4-pits kookplaat met recirculatie afzuigkap en opstelling voor een wasmachine. Het appartement is gestoffeerd, dit wil zeggen; geschilderd, nieuwe laminaat vloer en lampen. Daarnaast is het appartement voorzien van nieuwe kozijnen, dubbel glas, ramen met draaikiep functie, horren en rolluiken. Het appartement beschikt niet over externe bergruimte. Het appartement is goed onderhouden, heeft energielabel C en is duurzaam.

Huurvoorwaarden

– Kale huurprijs € 820,00 per maand;
– Servicekosten € 35,00 per maand;
– Voorschot energie € 120,00 per maand;
– Totale huurprijs € 975,00 per maand;
– Waarborgsom € 1.000,00;
– Niet geschikt voor bewoning met kinderen;
– Geen huisdieren toegestaan;
– Ingangsdatum 1 november 2022;
– Verhuur geschiedt uitsluitend op basis van gunning door verhuurder.

Het huurtermijn is voor bepaalde tijd van 24 maanden. Eenmalig worden € 121,00 (inclusief BTW) in rekening gebracht. Dit zijn kosten voor o.a. naamplaatje (bij appartementengebouwen), bezichtigingen, fysieke incheck woning, informatievoorziening en tekenen van de huurovereenkomst.

Bijzonderheden

Het appartement is voorzien van centrale verwarming en warm water welke verwarmt wordt via een warmtepomp. Het appartement is volledig van het gas af. De kosten van tv en internet zitten in de servicekosten. Er hoeft dus GEEN contract meer afgesloten te worden voor elektra, water, gas, internet en tv.

Heb je interesse in dit appartement? Wacht dan niet te lang en vraag een bezichtiging aan! We vragen je te reageren op de advertentie per mail of contactformulier, je ontvangt dan meer informatie om in aanmerking te komen.

Contact opnemen

Kenmerken

  • Beschikbaar per 1 november
  • Huurprijs € 975,- p/m incl.
  • Borg € 1.000,-

Bijzonderheden

  • Centrale ligging
  • Eigen voortuin
  • Laminaat vloer