Appartement Tullekensteeg 10, Arnhem

  • 25 m²
  • Studio
  • Korenmarkt
€ 490,- p.m.

Nette studio in Arnhem te huur, Tullekensteeg

Particulier appartement in het centrum van Arnhem per begin september beschikbaar. Achter de Korenmarkt ligt de welbekende Varkensstraat met hiernaast de Tullekensteeg. Deze appartementen liggen achter het uitgaansgebied.

Indeling

Dit 1-kamer appartement (25 m2), met eigen voordeur, heeft een woonkamer met open keuken, een afgeschermde ruimte als slaapkamer, een badkamer met douche en toilet, een opslagkast met wasmachine aansluiting. De keuken is voorzien van een elektrische 4-pits inductiekookplaat met recirculatie afzuigkap. In overleg kunnen bepaalde zaken worden overgenomen van de bestaande huurder (vloer, gordijnen, lampen etc.)

Huurvoorwaarden

We sluiten een tijdelijke huurovereenkomst af voor 24 maanden. Eenmalig worden € 121,00 (inclusief BTW) in rekening gebracht.

Dit zijn kosten voor o.a. naamplaatje (bij appartementengebouwen), bezichtigingen, fysieke incheck woning, informatievoorziening en tekenen van de huurovereenkomst.

Bijzonderheden

Het appartement is voorzien van centrale verwarming welke verwarmt wordt via blokverwarming. Het warme water is gemeenschappelijk geregeld via een boiler.

De kosten van zowel de cv en het warme water zitten in de servicekosten.

Het appartement heeft eigen meters voor verbruik van elektriciteit en koud water. Deze kosten zijn net als internet voor eigen rekening.

Dit appartement is alleen bestemd voor één persoons- bewoning, we kunnen hierop geen uitzonderingen maken.

– Gelegen in het centrum van Arnhem;
– Kale huurprijs € 490,00 per maand;
– Servicekosten € 126,93 per maand;
– Totaal maandelijkse kosten € 616,93;
– Waarborgsom € 650,00;
– Niet geschikt voor bewoning met kinderen;
– Geen huisdieren toegestaan.

Heb je interesse in dit appartement? Wacht dan niet te lang en vraag een bezichtiging aan via de beheerder van het complex. We vragen je te reageren op de advertentie per mail of contactformulier, je ontvangt dan meer informatie.

Contact opnemen

Kenmerken

  • Woonoppervlak 25 m2
  • Beschikbaar per 8 augustus 2022
  • Huurprijs € 616,93,- exclusief koud water en elektra

Bijzonderheden

  • 1- persoonsbewoning
  • Huisdieren niet toegestaan
  • In het uitgaansgebied